Problematika autonomie robotů založená na technologii Arduino - Hájek, Jan (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce pojednává o problematice autonomních robotů vytvořených pomocí vývojové desky Arduino Uno. Obsahuje teoretickou analýzu možných přístupů k autonomním robotům. Je zde navrženo řešení pro vytvoření autonomního robotického zařízení schopného navigace pomocí systému GPS. V praktické části jsou mimo jiné popsány problémy a testování spojené s konstrukcí robota.
The issue of autonomy of robots based on Arduino technology
Keywords: Autonomie; Arduino; GPS; Kompas; Wi-Fi; Robot; Autonomy; Arduino; GPS; Compass; Wi-Fi; Robot