Řízení nákupu, distribuce a prodeje cukrovinek - Hrdličková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2017)
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo podat ucelený pohled na analýzu podnikových procesů, které řídí nákup, distribuci a prodej v obchodní korporaci, která se zabývá prodejem a distribucí rychloobrátkového zboží. Na základě získaných poznatků jsou navrhována řešení vedoucí k optimalizaci a zefektivnění podnikových procesů.
Purchasing management, distribution and sales of confectionary
Keywords: management; distribuční řetězec; efektivnost; finanční analýza; management; distribution chain; effectiveness; financial analysis