Požadavky a očekávání sester v primární péči - Kopřivová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce bylo zjistit požadavky a očekávání sester v primární péči. Výzkum byl proveden dotazníkovou metodou u celkem 160 respondentek z Prahy. Výsledky potvrzují velký zájem sester o sebevzdělání. Profesionální vztah a nezávislost ve výkonu zaměstnání jsou pro ně prioritní.
Requirements and expectations of nurses in primary care
Keywords: Sestra; role; primární péče; požadavky; zdravotnictví; nurse; role; primary care; requirements; health service