Matematika v e-learningovém prostředí GlobalSchool - Dobiáš, Václav (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této práce je podrobné seznámení s projektem
Mathematics in e-learning environment GlobalSchool
Keywords: e-learning; tutor; LMS; pubescent; e-learning; tutor; LMS