Moje okno - Pavlovcová, Helena (Jihočeská univerzita, 2017)
Helena Pavlovcová, bakalářská práce Moje okno. Teoretická část bakalářské práce popisuje princip fotografie, mapuje obecnou historii fotografie až do 20. století. V závěru se věnuje tvorbě a životu Josefa Sudka, který je svou prací a především cyklem Okno mého ateliéru inspiračním zdrojem pro vytvoření souboru fotografií v praktické části.
My window
Keywords: fotografie; Josef Sudek; okno; photography; Josef Sudek; window