Space management vybrané obchodní jednotky - Macháčková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je zmapovat situaci prostorového uspořádání prodejní plochy ve vybraném obchodním řetězci, kterým je Jednota, spotřební družstvo v Kamenici nad Lipou a na základě dotazníkového šetření navrhnout změny v nákupním prostoru prostřednictvím nového modelu. Teoretická část se věnuje základním poznatkům a informacím týkajících se vybraného tématu. Praktická část představuje vlastní marketingový výzkum a prostřednictvím vyhodnoceného dotazníku je navržen nový dispoziční model obchodní jednotky.
Space management of a retail unit
Keywords: space management; merchandising; nákupní atmosféra; nákupní chování; marketingový výzkum; zákazník; space management; merchandising; shopping atmosphere; shopping behaviour; layout; market research; customer