Monitorovací box na klíčení a růst rostlin - Blažek, Josef (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou přenosu informací mezi jednočipovými počítači a internetem. Pro názornou ukázku byl zvolen monitorovací box pro růst rostlin, na kterém měla být daná problematika odzkoušena a následně demonstrována. Projekt se podařilo zdárně dokončit.
Monitoring box for germination and plant growth
Keywords: Arduino UNO; esp8266; monitorovací box; jednočipové počítače; webová komunikace; www stránky; Arduino UNO; esp8266; monitoring box; microcontrollers; web communication; web pages