Atraktivnost zámeckého parku Telč pro cestovní ruch - Jiráková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2013)
Zhodnocení významu parku při vybraném zámku pro návštěvnost areálu. Určení nejvýznamnějších atraktivit a motivů v zámeckém parku. Určení potenciálních návrhů pro optimalizaci využití zámeckého parku.
The importance of castle park Telč for tourism
Keywords: Cestovní ruch; zámecký park; návštěvník; atraktivnost; geografie; Telč.; Tourism; castle park; visitor; importace; geografy; Telč.