Disponibilní peněžní prostředky podniku a jejich zhodnocení při obchodování na akciových trzích. - Haruštiaková, Natálie (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu možností, přínosů a nedostatků technické analýzy v podmínkách kapitálového trhu.
Available financial resources of the company and their appreciation during trading at stock markets.
Keywords: Burza; Technická analýza; Momentum; RSI; Akcie; Investování; Stock Exchange; Technical analysis; Momentum; RSI; Shares; Investing