Optimalizace distribučního řetězce v mlékárenském průmyslu - Hazuková, Petra (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem diplomové práce je analýza distribučního řetězce ve společnosti Madeta a. s., počínaje dodávkami z výroby, přes centrální sklad, distribuční centra, střediska, až k dodávkám do obchodní sítě. Deskripce kritických faktorů a navržení opatření, která povedou k optimalizaci logistického zajištění distribučního řetězce z hlediska úrovně logistických služeb a logistických nákladů.
Optimization of the distribution chain in dairy industry
Keywords: Logistika; distribuční řetězec; mlékárenský průmysl; Logistics; distribution chain; dairy industry