VYUŽITELNOST SYSTÉMU CELKOVÉ ODMĚNY V PODNIKU - Sankotová, Jana (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce "Využitelnost systému celkové odměny v podniku" je analýza současné situace v oblasti odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti X, dále konkrétní zhodnocení dosavadního aplikovaného systému odměňování a jeho funkčnost s následným návrhem řešení pro zkvalitnění tohoto systému. Dalším úkolem je vytvoření návrhu na aplikování systému celkové odměny do současného mzdového systému podnikatelského subjektu.
Utilization of the total rewards system in an enterprise
Keywords: mzda; odměňování; systém celkové odměny; benefity; wage; remuneration; total rewards system; benefits