Vliv technologie přípravy půdy a sklizně na velikost poškození hlíz brambor. - Bárta, Petr (Jihočeská univerzita, 2014)
Porovnání technologie přípravy půdy bez použití prosévání a technologie s použitím prosévání. V práci zkoumám poškození hlíz brambor při sběru, použité technologie a výnos.
Influence of preparation technology for soil and harvest the size of the damage of potato tubers.
Keywords: Brambory; hlízy; poškození; separování půdy; Potatoes; tubers; damage; separationofsoil