Potenciál rozvoje vybraného regionu - Kleinová, Irena (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem práce je posouzení vybavenosti vybraného mikroregionu a následné stanovení potenciálních směrů a oblastí rozvoje tohoto území.
Potential developmet of the chosen microregion
Keywords: infrastruktura; inovace; investice; konkurenceschopnost; region; regionální rozvoj; regionální politika; infrastructure; innovation; investment; competitiveness; region; regional development; regional policy