Doba a život P. Františka Šitala - Máče, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2023)
Cílem práce je představit významnou osobnost církevního života 20.století. Na podkladě mnohých příloh z archivů zdokumentovat jeho život zejména ve 2.polovině 20.století. Na podkladě jeho homilií představit jej jako významného teologa církevního školství.
Time and life P. Frantisek Sital
Keywords: víra; život; socialismus; církev; internace; homilie; faith; life; socialism; church; internment; homily