Problematika komunikace občanů s Policií ČR a návrh jejího efektivního řešení v kontextu přijímání oznámení od občanů - Horák, Aleš (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá komunikací občana s Policií ČR v souvislosti s přijetím podnětu či oznámení, včetně procesu základních činností Policie ČR po přijetí podnětu či oznámení a poukazuje na negativní jevy, které se v tomto interakčním procesu vyskytují s cílem poskytnout občanům potřebné informace o tomto systému a podpořit komunikační kompetentnost policistů.
Problems of communication between citizens and the Police and the design of effective solutions in the context of receiving notifications from citizens