Význam destinace Hlubocko pro vybraný segment návštěvníků - Marhoun, Jiří (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce bylo zhodnocení primární a sekundární nabídky destinace pro vybraný segment návštěvníků na základě situační analýzy. Dále pak zjištění potřeb a požadavků vybraného segmentu. Segment byl následně nastaven pro návštěvníky, kteří provozují sportovně rekreační cestovní ruch v destinaci Hlubocko.
The Importance of the Destination Hluboká nad Vltavou for a Chosen Segment of Tourists
Keywords: Cestovní ruch; Hluboká nad Vltavou; primární nabídka destinace; sekundární nabídka destinace; Hlubocko; tourism; primary offer; seconrady offer; Hluboká nad Vltavou; Hlubocko