Analýza nabídky biopotravin ve veřejném stravování - Petrovická, Blanka (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce je zahrnuta do řešení výzkumného záměru ZF JU MSM 6007665806. Je výsledkem vlastního výzkumu zaměřeného na analýzu nabídky biopotravin ve veřejném stravování. Průzkum byl proveden v hlavním městě Praze, bylo dotázáno 52 restauračních zařízení. Většina oslovených restaurací biopotraviny nenakupuje, přesto věří, že mají budoucnost ve stravovacím sektoru.
Analysis of the Supply of Biofood in Community Feeding
Keywords: Ekologické zemědělství; biopotraviny; marketingový výzkum; dotazování; veřejné stravování