Chování a zkušenosti spotřebitelů na trhu finančních služeb - Votavová, Štěpánka (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem mé bakalářské práce je zjistit míru využívání a zkušenosti se službami finančního poradenství a navrhnout případná zlepšení v nabídce těchto služeb. Práce je rozdělena do dvou částí: teoretickou a praktickou. První část je zaměřena především na vymezení základních pojmů v souvislosti se spotřebitelským chováním, včetně faktorů ovlivňujících spotřebitelské rozhodnutí. Část praktická je věnována dotazníkovému šetření a analýze získaných dat. Na základě zjištěných informací budou navrhnuta doporučení pro poskytovatele finančního poradenství.
Consumers' behaviour and experience in the market of financial services
Keywords: spotřebitel; spotřební chování; finanční poradce; finanční poradenství; consumer; consumer behaviour; financial adviser; financial consultancy