Tvorba podnikatelského plánu - Gučíková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou tvorby podnikatelského plánu. Cílem je vytvořit vlastní podnikatelský plán a představit jeho podstatné náležitosti. Teoretická část práce je zaměřena na seznámení čtenářů se strukturou podnikatelského plánu, která je optimální pro všechny druhy podnikatelských činností. Tyto teoretické poznatky jsou aplikovány v praxi ve formě modelového příkladu.
Business plan creating
Keywords: podnikatelský plán; struktura; podnikatelské činnosti; podnikatelský nápad; potenciální trhy; analýza konkurence; marketingová a prodejní strategie; finanční plán; rizika; business plan; structure; business activities; business idea; potential markets; competition analysis; marketing and sales strategies; financial plan; risk