Návrh vhodného klienta pro XDMCP - Bruna, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce pojednává o protokolu XDMCP (X Display Manager Control Protocol) a následném navržení vhodného klienta pro tento protokol. Cílem práce je seznámit čtenáře s problematikou zobrazování v Linuxu a poskytnout návod na realizaci počítačové sítě, postavené na tomto protokolu.
Presentation of the suitable client for XDMCP