Videoanalýza fyzikálních dějů - Jovanovič, Filip (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této bakalářské práce je představení možností použití videoanalýzy ve výuce fyziky na základních školách a zároveň porovnání a ověření přesností dostupných programů pro provádění videoanalýzy. Součástí práce je také vytvořená sada fyzikálních úloh pro možnost použití při výuce na základních školách. Všechny úlohy jsou vypracované a výsledky porovnány s výsledky vypočtenými pomocí fyzikálních vztahů.
Video analysis of physical processes
Keywords: Videoanalýza; výuka; videokamera; Tracker; VianaNET; Logger Pro; Video analysis; education; video camera; Tracker; VianaNET; Logger Pro