Srovnání spotřebitelského úvěru s překlenovacím úvěrem stavebního spoření - Böhmová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Srovnání spotřebitelského úvěru s překlenovacím úvěrem stavebního spoření.
Consumer lending versus bridge loan
Keywords: spotřebitelský úvěr; překlenovací úvěr; stavební spoření; consumer loan; bridge loan