Tvorba a rozvoj informačního portálu pro podnikatelskou veřejnost - Matoušek, Libor (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce je zaměřena na tvorbu a rozvoj informačního portálu pro podnikatelskou veřejnost. Cílem práce je tvorba a návrh rozvoje konkrétního informačního portálu pro podnikatelskou veřejnost. Nedílnou součástí bude návrh marketingového mixu a propojení tohoto portálu s vhodnými institucemi pro podnikatele.
The creation and the development of the internet portal for public and private sector.
Keywords: Internetový portál; webové stránky; microsites; internetový marketing; sociální marketing; sociální media; online služby; marketing; branding; Internet portal; websites; microsites; internet marketing; social marketing; social media; online services; marketing; branding