Řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Bezpalcová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce se zabývá tématem řízení lidských zdrojů. Nejdříve je představena teoretická část, která se zabývá podnikem, jeho významem a funkcí. Poté je v práci popsáno řízení lidských zdrojů, kde jsou vysvětleny pojmy, základní úkoly řízení lidských zdrojů a personální činnosti. V praktické části je představena vybraná organizace, kde byla implementována analýza. Jsou zde představeny výsledky analýzy a popis fungování jednotlivých personálních činností ve vybrané organizaci.
Human resources management in a selected company
Keywords: Řízení lidských zdrojů; podnik; zaměstnanci; činnosti; analýza; Human resources management; company; employees; activities; analysis