Výskyt jalovce obecného (Juniperus communis) v severní části CHKO Třeboňsko - Troup, Josef (Jihočeská univerzita, 2008)
Popis vlastností jalovce obecného. Obecné přírodní podmínky studované oblasti a jejich vztah k sledovanému druhu. Zjišťované znaky na jednotlivých exemplářích. Statistické vyhodnocení získaných dat, která jsem sebral při své práci v terénu. Srovnání výsledků s dalšími podobnými pracemi na dané téma.
Juniperus communis ocurrence in North part of Protected Area Trebonsko
Keywords: jalovec; CHKO Třeboňsko; mapování; dendrologie; juniperus; Protected Area Trebonsko; mapping; dendrology