Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti - mikroregionu Blanský les - podhůří - Kamlachová, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem bylo popsat vybraný mikroregion z oblasti komerčních služeb se zaměřením na služby cestovního ruchu. Dále provést situační analýzu a vymezit předpoklady rozvoje těchto služeb. Ve své práci jsem se zabývala územím Blanský les - podhůří.Situační analýza byla sestavena na základě dostupných informací a terénního šetření, které zahrnovalo dotazníkové šetření a řízené rozhovory se starosty obcí. Následně byla provedena analýza poskytovaných služeb v mikroregionu.
The Assumptions of Commercial Services Development in A Chosen Area - Microregion of Blanský les - podhůří