Soustředění dětského pěveckého sboru na letním táboře s využitím celotáborové hry za účelem rozvoje kreativity - Beránková, Marie (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá definováním hudebnosti, pěveckého sboru, nadáním, schopností a tvořivosti, dále letními tábory i vymezením mladšího a staršího školního věku v teoretické části. Praktická část řeší náplň letního tábora, která se skládala z části pěveckého soustředění na zdokonalení zpěvu a vylepšení techniky, dále celotáborové hry, jejímž hlavním cílem je podpořit rozvoj tvořivosti, kreativity a v neposlední řadě večerního programu opět zaměřeného na pěvecké hry a aktivity.
Practice of children choir at summer camp using the opportunity for creativity and creative talent
Keywords: hudba; pěvecký sbor; mladší školní věk a starší školní věk; nadání; schopnosti; tvořivost; kreativita; letní tábor; soustředění pěveckého sboru; celotáborová hra; music; choir; primary school age and secondary school age; gift for music; abilities; creative talent; creativity; summer camp; practice of children choir; camp-wide playing