Finanční podpory hospodaření v zemědělském družstvu - Libínská, Dana (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem diplomové práce bylo zhodnotit vliv finančních podpor na hospodaření ve vybraném zemědělském družstvu. V teoretické části byl posouzen celkový stav zemědělství v podmínkách České republiky, současná situace na trhu s mlékem, hovězím i vepřovým masem a dále situace na trhu s rostlinnými komoditami.
Financial support for farming in an agricultural cooperative
Keywords: zemědělství; náklady; kalkulace; finanční podpory; agriculture; costs; calculation; financial support