Aplikace CSR aktivit ve vybrané společnosti - Halmlová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem této diplomové práce je vymezit základní oblasti společenské odpovědnosti firem z teoretického pohledu. Následným cílem práce je zhodnocení stavu společenské odpovědnosti ve vybrané společnosti a aplikování jednotlivých principů v podnikové praxi. Součástí zhodnocení je provedení individuálních rozhovorů pro doplnění dříve zjištěných teoretických znalostí, za účelem zodpovězení komplexního vnímání společenské odpovědnosti ve firmě a vliv CSR aktivit na strategie vybrané společnosti.
Application of CSR activities in a selected company
Keywords: společenská odpovědnost; ochrana životního prostředí; společenská odpovědnost; teorie stakeholderů; social responsibility; environmental protection; corporate responsibility; stakeholders theory