Osobnost význačného československého tělovýchovného a sportovního funkcionáře Emanuela Bosáka - Kocina, Martin (Jihočeská univerzita, 2020)
Úkolem této práce je získání dostatečného počtu dat, obrázků a literatury k sepsání bakalářské práce zabývající se životem a osobností Emanuela Bosáka a aby bylo možné dát dohromady jeho zájmy a vliv na vývoj tělesné výchovy a sportu v Československu a České republice.
Personality profile of Czechoslovak sports official, Emanuel Bosák
Keywords: tělesná výchova; sport; funkcionář; předseda; člen; zakladatel; pedagog; ministr; autor.; physical education; sport; functionary; chairman; member; founder; educationalist; minister; author.