Patologické hráčství a regulace hazardu v Klatovech - Kuneš, Martin (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce "Patologické hráčství a regulace hazardu v Klatovech" je zaměřena na patologické hráčství a regulaci hazardu. Práce popisuje příčiny, charakteristiky, rizikové skupiny, typologie, léčbu, dopady, prevenci patologického hráčství. Součástí práce je výzkum, ve kterém bylo zjišťováno, jaký postoj mají obyvatelé Klatov k patologickému hráčství a k regulaci hazardních her v Klatovech.
Pathological gambling and regulation of gambling in Klatovy
Keywords: Patologické hráčství; regulace hazardu v Klatovech; léčba; prevence; dopady patologického hráčství; hrací přístroj; Pathological gambling; gambling regulation in Klatovy; therapy; prevention; effects of pathological gambling; gaming machine