Moderní elektrická instalace obytných domů - Pumpr, Jan (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce prezentuje návrh moderní inteligentní elektroinstalace v obytném domě na výukový panel, včetně základního programování prvků systému. Shrnuje základní druhy ochran živých a neživých částí elektrických zařízení.
Modern wiring in houses
Keywords: inteligentní instalace; výukový panel; klasická elektroinstalace; ochrana živých částí; Ego-n.; intelligent installation; educational panel; classically wiring system; protection of live parts; Ego-n.