Marketingový mix firmy ALU KOLA CB - Urban, Karel (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na praktickou aplikaci marketingového mixu v mé vlastní firmě ALU KOLA CB. Firma se zabývá prodejem hliníkových disků a pneumatik pro osobní automobily. V literárním přehledu jsou uvedeny a vysvětleny pojmy marketing, marketingový mix a jeho jednotlivé složky - produkt, cena, prodejní místo a marketingová komunikace. V praktické části jsou tyto pojmy aplikovány na vybraný podnik. Ukončením praktické části jsou výsledky a návrhy na zlepšení.
Marketing mix used in ALU KOLA CB company
Keywords: marketing; marketingový mix; produkt; cena; prodejní místo; marketingová komunikace; marketing; marketing mix; product; price; place; promotion