Vybrané problémy ochrany spotřebitele - Gruzovská, Sandra (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je výzkum zaměřený na zjištění povědomí respondentů o jejich právech v oblasti ochrany spotřebitele. Dalšími vedlejšími cíli jsou zjistit důvody případné neznalosti práva, zjistit, zda jsou lidé spokojeni s právní ochranou a zda je jim srozumitelná a navrhnout opatření či možnosti zlepšení.
Chosen problems of the consumer protection
Keywords: spotřebitel; spotřebitelská práva; informace; consumer; consumer rights; information