Obecně prospěšná společnost a analýza jejího hospodaření - Žemličková, Marie (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce bylo analyzovat zdroje financování obecně prospěšné společnosti. Po vysvětlení základních pojmů, které se daného problému týkají, jsem analyzovala data získaná od vybrané obecně prospěšné společnosti. Zhodnotila jsem strukturu finančních zdrojů a navrhla opatření, která pomohou dané společnosti udržet finanční stabilitu.
Generally beneficial association and its economic analysis
Keywords: Obecně prospěšná společnost; finanční zdroje; Generally beneficial association; financial sources