Perspektivy rybářského hospodaření v pstruhových vodách (1) - Randák, Tomáš (Český rybářský svaz, 2020)
Článek se zaměřuje na problematiku rybářského hospodaření na pstruhových vodách včetně možných nových přístupů, které mohou perspektivně stabilizovat či zlepšit situaci na pstruhových vodách.
Perspectives of fishery management in trout waters (1)
Keywords: Rybářské hospodaření; chov generačních ryb; produkce násad; Fishery management; broodfish culture; stock production