Využití produktu WebMathematica pro výuku na střední škole - Rod, Richard (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce, která navazuje na diplomové práce pana M. Bendy a slečny V. Burianové, se zabývá využitím technologie webMathematica ve výuce matematiky na středních školách. Cílem diplomové práce je vypracovat témata ze středoškolské matematiky, která budou zveřejněna na itnernetovém portálu. Portál budou využívat pedagogičtí pracovníci i jejich studenti jako podporu při výkladu a k procvičení probírané látky.
Usage of WebMathematica for teaching on the secondary school