Programy z EU přispívající na rozvoj školství a jejich využití ve školách v rámci Jihočeského kraje - Liláková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2011)
V bakalářské práci budou představeny 4 operační programy, které se dají využít pro oblast školství v rámci Jihočeského kraje. Jelikož tyto operační programy se nacházejí v druhé polovině programového období 2007-2013, chtěla bych uvézt příklady již realizovaných projektů a představit cestu schvalovacího procesu projektové žádosti až po ukončení samotné realizace úspěšných projektů. V závěru práce vyhodnotím dosavadní čerpání uvedených operačních programů a uvedu jejich celkové srovnání.
The programs from EU supporting development of education system
Keywords: Operační program; alokace; žadatel; příjemce; oblast podpory; prioritní osa; projekt.; Operating system; allocation; applicant; recipient; priority area; priority axis; project.