Projektová dokumentace tří-podlažního rodinného domu pro vydání stavebního povolení. - Cais, Jan (Jihočeská univerzita, 2007)
Hlavním cílem diplomové práce bylo navrhnutí projektové dokumentace rodinného domu v rozsahu potřebném pro vydání stavebního povolení. Navrhnutý projekt je osazen na konkrétní stavební parcelu a vychází z platného územního plánu.V práci jsou nastíněny základní legislativní podmínky a požadavky zejména na projektovou dokumentaci, stavební povolení a také jednotlivé konstrukce stavby. Je zde uveden výchozí územní plán a popis lokality kolem zvolené stavební parcely. Jsou zmíněny možné způsoby výstavby a příklady použitých materiálů. Výsledný projekt byl vybrán ze dvou navrhnutých variant. Výkresová část byla zpracována pomocí vizualizační cad aplikace.
The project documentation for issue planning permission of three-floors villa.
Keywords: projekt; dokumentace; rodinný dům; stavební povolení; project; documentation; villa; building permit