Příležitosti a překážky ve spolupráci subjektů cestovního ruchu ve vybrané destinaci - Brůžková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá metodikou řízení cestovního ruchu a analyzuje spolupráci, která je nedílnou součástí řízení. Cílem této práce je představení destinačního managementu Česká Kanada, zanalyzování spolupráce v destinaci, nalezení příležitostí a překážek ve spolupráci a zachycení změn vývoje spolupráce před založením a po založení destinačního managementu v této oblasti.
Opportunities and bariers in cooperation of tourism subjects in selected destination
Keywords: cestovní ruch; destinační management; spolupráce; příležitosti; překážky; tourism; destination; destination management; cooperation; opportunities and obstacles