Simulace finančních toků vybraného subjektu - Hánová, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce měla pro řešený podnik posoudit pomocí simulačních modelů změnu ve výrobní činnosti podniku. Konkrétně bylo modelové řešení zaměřeno na posouzení vlivu eliminace výroby vepřového masa na celkové hospodaření podniku. Zjišťovalo se, zda by zrušení chovu vepřového masa z hospodářské činnosti podniku, melo pozitivní nebo negativní vliv na cash flow.
SIMULATION OF FINANCIAL FLOW OF CHOSEN SUBJECT
Keywords: simulace; cash flow; hospodaření podniku; vepřová výroba; Simulation; Cash flow; Economy; Pork production