Návrh vhodných výrobků a metodik pro 3D modelování v pracovních činnostech na 2. stupni ZŠ - Korandová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2022)
V úvodu této práce popisuji vybrané programy určené ke 3D modelování, které jsem si vybrala. Následující dvě kapitoly se zaměřují na popis prostředí a nástrojů, funkcí programu Solidworks a Tinercad. V poslední kapitole teoretické části popisuji 3D tiskárnu typu FDM/FFF a materiál určený k tisku, jedná se o filament. V praktické části se jednotlivé kapitoly zaměřují na popis modelování vybraných výrobků. V každé kapitole je porovnání modelování v programu Tinkercad a programu Solidworks.
Design of suitable products and methodologies for 3D modeling in work activities at the 2nd level of elementary school
Keywords: program Solidworks; program Tinkercad; 3D modelování; 3D tisk; Solidworks program; Tinkercad program; 3D modeling; 3D printing