Význam výuky pádové techniky jako prevence úrazů v životě člověka - Turek, Martin (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce je seznámit veřejnost s významem výuky pádových technik a sestavení metodického plánu nácviku pádových technik. Tento plán by měl mít za cíl připravit pokud možno každého člověka na možnost pádu a zmírnění následků chtěného i nechtěného pádu.
Falling techniques to prevent accidents in the life
Keywords: Zdraví; úraz; pád; pádová technika.; Health; accident; fall; falling techniques .