Subjektivní vnímání prostituce sexuálními pracovnicemi - Mutlová, Milena (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá prostitucí a ženami, které si tímto způsobem získávají prostředky obživy. Cílem práce je popsat jak ženy, které se angažují v sex byznysu, subjektivně prožívají součinnost, zjistit, jak samy zdůvodňují svoje prostituční chování a v neposlední řadě jaké hodnoty preferují.
Subjective perception of prostitution, sexual female workers
Keywords: prostituce; ženy v sexbyznyse; hodnoty; postoje; prostitution; women in the sex industry; values; attitudes