Testace finálních hybridů staniční metodou - Šebek, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem diplomové práce bylo ověřit, s ohledem na interakci genotypu a prostředí, staniční testace vybrané kombinace finálních hybridů. Při testech byla sledována hlavně porážková hmotnost, hmotnost pravé půlky za tepla, jatečná délka těla a výška hřbetního tuku.
Testing of final hybrids by station method
Keywords: prasata; finální hybridi; jatečná hodnota; porážková hmotnost; jatečná délka těla; pigs; final hybrids; carcas value; slaughter weight; slaughter body length