Webový informační systém pro neziskovou organizaci - Lapice, Petr (Jihočeská univerzita, 2013)
Smyslem této práce je vytvoření webové aplikace, to znamená analýza funkčních i nefunkčních požadavků, návrh, realizace, testování, dokumentace kódu a uživatelská dokumentace. Výsledkem práce bude funkční webová aplikace, která může být použita jakýmkoli sportovním kroužkem ke zlepšení organizačních a komunikačních procesů.
Web information system for NGO
Keywords: webová aplikace; php; apache; mysql