Sestavení a ověření funkčního silového tréninku pro klientky fitness centra v Českých Budějovicích ve věku 30-40 let - Mikolášková, Jana (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této práce je sestavit a ověřit funkční silový trénink pro klientky fitness centra v Českých Budějovicích ve věku 3040 let. Klientky, které souhlasily s účastí v programu funkčního silového tréninku, byly podrobeny vstupnímu i výstupnímu měření. Součástí práce je také cvičební program, který obsahuje didaktické postupy jednotlivých cviků. U 60 % klientek došlo při výstupním měření ke zlepšení v naměřených hodnotách.
Create and verify fitness training for Fitness Center clients in České Budějovice, aged 30-40
Keywords: Žena; funkční trénink; silový trénink; core; zdravý životní styl; síla; fitness program.; Woman; functional training; power training; core; healthy lifestyle; power; fitness program.