Pohybová aktivita studentů oborové tělesné výchovy Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity - Zárybnický, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato diplomová práce je zaměřena na pohybovou aktivitu studentů oborové tělesné výchovy Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity. Výzkum byl proveden na jaře 2009 na studentech oborové tělesné výchovy ve věku 19 až 26 let. Výzkum byl poté porovnán s výzkumem, který se prováděl na jaře 2007 na studentech oborové tělesné výchovy. Data a informace o pohybové aktivitě byly získány ze dvou zdrojů, a to z krokoměru SW ? 700 a nejnovější verze dotazníku NQLS.
Physical Activity and Inactivity of Students of Sport and Physical Education studying Pedagogical faculty University of South Bohemia\\
Keywords: pohybová aktivita; pohybová inaktivita; krokoměr; dotazník NQLS; movement activity; movement inactivity; pedometer; NQLS questionnaire