Zaměstnanecké benefity ve vybrané organizaci - Rodová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou zaměstnaneckých benefitů a navržením změn ve vybrané organizaci. V praktické části byl proveden popis a charakteristika vybraného podniku včetně popisu stávajícího systému zaměstnaneckých benefitů. Poté byl proveden vlastní výzkum a to formou dotazníkového šetření. Dané šetření napomohlo zjistit pozitiva a poukázalo na nedostatky v současném systému zaměstnaneckých výhod. Dále přispělo k posouzení úrovně informovanosti mezi podnikem a zaměstnanci. V neposlední řadě ověřilo spokojenost zaměstnanců.
Employee Benefits in a Selected Company
Keywords: zaměstnanecké benefity; průzkum spokojenosti zaměstnanců; pracovní výkon; motivace a stimulace; odměňování; efektivita; Employee benefits; employee satisfaction survey; work performance; motivation and stimulation; remuneration; efficiency