Hry a hračky dvouletých dětí - Ozábalová, Jana (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá rozdíly mezi hrou dětí dvouletých a hrou dětí starších tří let. V teoretické části se věnuji hře a jejímu vývoji od narození do šesti let s akcentem na období od dvou do tří let. Praktická část je zaměřena na zjištění, které druhy her a hraček dvouleté až tříleté děti nejvíce preferují a jak dostatečně vybavené jsou třídy pro děti této věkové skupiny. Pro tento výzkum byla využita metoda výzkumného pozorování v několika třídách mateřských škol pro dvouleté až tříleté děti.
Games and Toys for the Two - year - old Children
Keywords: Hra; hračka; dvouleté děti; Game; Toy; the Two - years - old Children